Диагностика преди покупка на кола, джип, бус, камион


Диагностика преди покупка на кола, джип, бус, камион BENZIN PLUS

Диагностика преди покупка на кола, джип, бус, камион

Диагностика преди покупка на кола, джип, бус, камион.. Ще направим проверка на всички системи и на двигателя. Често закупуването на автомобил, джип, бус, трактор … може да се превърне в предизвикателство. Изборът на пазара е голям, но никога не можете да бъдете сигурни в качеството на машината, която ще купувате. Гледате я от вън, палите двигателя, работи, но никога не се знае какво може да се крие като проблем.


Компютърна диагностика с живи данни

За това предлагаме услугата за компютърна диагностика преди закупуване на превозно средство. Така ще си гарантирате спокойствие, като знаете в какво състояние е и какво ви очаква като профилактика или ремонт. Ще дойда на място и ще проверя цялостното състояние  – сензори, модули, датчици, диагностика с живи данни… Преди това е необходимо да запазите час и ден, който е удобен и за двете страни.


Софтуерни настойки / тунинг

След като сте закупили превозното средство и се налагат софтуерни настройки, също можете да разчитате на нас. Дали за изчистване на грешки, за софтуерно изключване на DPF / ДПФ. Евентуално за софтуерно изолиране на ADBLUE или компютърна изтриване на EGR / ЕГР. Всичко това можете да направите при нас, кактои много други неща. Ето така ще имате пълното спокойствие, че колата, камиона, трактора, буса, джипа … са в абсолютна изрядност.


Диагностика преди покупка на кола, джип, бус, камион BENZIN PLUS
Mercedes

Марки автомобили

Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda , Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW , Acura, Alfa Romeo, Alpina, Aston Martin, Bentley, Brabus, Bugatti, Buick, Cadillac, Chery, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Daimler, Datsun, Dodge, Eterniti, Ferrari, GMCGMC, Great Wall, Holden, Hummer, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Jaguar, Jeep , Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Maybach, McLaren, Mercury, MG, MINI, Morgan, Pagani, Plymouth, Pontiac, Porsche, Proton, RAM, Rolls Royce , Rover, Saab, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tata, Tesla, Venturi , Volvo

Камиони

Iveco, Mercedes-Benz, DAF, MAN, Ford , Renault , Scania, Volvo

Трактори

JOHN DEERE, NEW HOLLAND, MASSEY FERGUSON, CASE IH , LAMBORGHINI , DEUTZ FAHR, FENDT, LS, CLAAS, KUBOTA