Софтуерен еко чип тунинг за намаляване разхода на гориво


Софтуерен еко чип тунинг за намаляване разхода на гориво, тунинг за по-малко разход на гориво

Софтуерен еко чип тунинг за намаляване разхода на гориво за коли, камиони, бусове, трактори и селскостопанска техника, строителни машини

Софтуерен еко тунинг е много предпочитан от клиентите ни, тъй като това  намалява разхода на гориво драстично. Еко чип тунинга се прави строго индивидуално за всяка машина и задължително след направена диагностика. Чрез диагностиката се преценява дали състоянието на дадената машина го позволява. Настройките на компютъра се правят строго индивидуално за конкретната машина, за да се оптимизира работата на двигателя и да работи по-ефективно. Всичко това води до подобрена горивна ефективност и повече производителност.

  • Пестите пари
  • Пестите гориво
  • Оставяте по-малък въглероден отпечатък
  • Възможно е да усетите и подобрение в производителността на двигателя и машината да работи по-добре
  • Еко тунинг може да се направи на много широк кръг от марки и дори на някои по-стари коли в страната
  • Може да се подобри времето на запалване
  • Особено подходяща услуга за собственици на големи автопаркове, които искат да намалят разходите си

Софтуерен еко тунинг за коли, камиони, бусове, трактори и селскостопанска техника


Защо казваме, че се софтуерният чип тунинг се прави строго индивидуално?

Чрез специални настройки на софтуерът и неговите данни за OEM калибриране постигаме всичко това. Когато производителите пускат на пазара дадено превозно средство, те имат фабрични настройки. Но могат да се подобряват според това къде ще бъдат карани, как ще бъдат използвани, според начина на шофиране …  Чрез професионалната апаратура, която имаме, то имаме и достъп до тази информация – настройки и софтуерни файлове и можем да ги калибрираме според вашите изисквания.


Софтуерен еко тунинг за коли, камиони, бусове, трактори и селскостопанска техника
Софтуерен еко тунинг за коли, камиони, бусове, трактори и селскостопанска техника

Да дадем пример със софтуерен еко чип тунинг на камиони или бусове

Еко чип тунинга за настройките в даденият софтуер определят индивидуалния профил на натоварване за тежкотоварни автомобили. Чрез него се оптимизира цикъла на впръскване на горивото, за да се постигане по-голяма ефективност. В резултат на това ще се изгаря по-малко гориво и в същото време ще имате по-дълъг пробег. Пак ще повторим, че това е особено привлекателна услуга за хора с голям брой камиони или бусове, трактори и комбайни … които са постоянно в движение и икономията на гориво ще им се отрази осезаемо.


Софтуерен еко чип тунинг за намаляване разхода на гориво, тунинг за по-малко разход на гориво


Софтуерен еко тунинг на коли

Да, може да се направи софтуерен чип тунинг на леки автомобили и всичко казано по-горе важи и за тази категория превозни средства. Еко чип тунинга е решение за подобряване начина на работа на колата чрез специални софтуерни настройки. От там и икономия на гориво. Също така изключително важно е, че подобрява начина на работа на двигателя и дори да удължат неговият живот. Фабричните настройки на автомобилите не могат да постигнат това, тъй като пак казвам, те са зададени като общи за всички модели от производителя. Вие индивидуално ще имате нужда от различни настройки на софтуера, с които да постигнем по-добра работа на двигателя, повече производителност и икономия на гориво.

Научи още…

Марки автомобили

Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda , Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW , Acura, Alfa Romeo, Alpina, Aston Martin, Bentley, Brabus, Bugatti, Buick, Cadillac, Chery, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Daimler, Datsun, Dodge, Eterniti, Ferrari, GMCGMC, Great Wall, Holden, Hummer, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Jaguar, Jeep , Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Maybach, McLaren, Mercury, MG, MINI, Morgan, Pagani, Plymouth, Pontiac, Porsche, Proton, RAM, Rolls Royce , Rover, Saab, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tata, Tesla, Venturi , Volvo

Камиони

Iveco, Mercedes-Benz, DAF, MAN, Ford , Renault , Scania, Volvo и други …

Трактори

JOHN DEERE, NEW HOLLAND, MASSEY FERGUSON, CASE IH , LAMBORGHINI , DEUTZ FAHR, FENDT, LS, CLAAS, KUBOTA и други …