Софтуерно изолиране на Adblue


Софтуерно изолиране на Adblue, премахване на адблу цена

Софтуерно изолиране на Adblue

Софтуерно изолиране на Adblue се прави чрез пренаписване или препрограмиране на файла на централният компютър ECU. В нашият сервиз за професионален софтуерен тунинг разполагаме с необходимата оригинална апаратура за калибриране и настройки на коли, камиони, трактори или всякакъв вид земеделска, тежка и строителна техника.


Adblue системата се поддръжка трудно и обикновено и скъпо струващо. Освен това е капризна, но чрез софтуерното премахване на Adblue, се спестяват много главоболия.


Софтуерно изолиране на Adblue


Всички необходими настройки за тази цел се правят според вида на превозното средство и според спецификациите на двигателя. Сами ще се досетите, че всеки компютър е индивидуално създаден и настроен за определената машина. За това има своите различни настройки.


Как работи системата AdBlue

Системата за работа на автомобила с AdBlue е нещо отделно и самостоятелно в дизеловият автомобил. Скоростта на инжектиране на AdBlue може да се променя, което обикновено се контролира от електрониката на автомобила. Необходимото количество течност AdBlue ще зависи от оборотите на двигателя, натоварването на двигателя, температурата на катализатора на отработените газове, температура на двигателя и дори.


Когато компютъра на колата открие проблеми с AdBlue системата или със самата течност, то тогава ще премине в режим за намалена мощност.


Софтуерно изолиране на Adblue


Какви са предимствата от премахване на Adblue

  • Премахването на Adblue ще намали разходите на специалната Adblue течност за дизеловите превозни средства. Истината е, че тази течност не допринася за повече производителност на автомобила, но дори може да причини неприятни проблеми, ако не сте сипали. При липсата й може да се ограничи производителността или да не запали въобще.
  • Няма да се извеждат грешки на таблото или светещи предупредителни лампички, тъй като чрез софтуерното премахване се прекъсва връзката с ECU
  • Без скъпи ремонти, които могат да се наложат

В сервиза ни за софтуерен чип тунинг можете да се възползвате и от услугите за софтуерно премахване на ДПФ и изолиране на ЕГР.

Научи още…

Марки автомобили

Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda , Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, VW , Acura, Alfa Romeo, Alpina, Aston Martin, Bentley, Brabus, Bugatti, Buick, Cadillac, Chery, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Daewoo, Daihatsu, Daimler, Datsun, Dodge, Eterniti, Ferrari, GMCGMC, Great Wall, Holden, Hummer, Infiniti, Innocenti, Isuzu, Jaguar, Jeep , Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Maserati, Maybach, McLaren, Mercury, MG, MINI, Morgan, Pagani, Plymouth, Pontiac, Porsche, Proton, RAM, Rolls Royce , Rover, Saab, Smart, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Talbot, Tata, Tesla, Venturi , Volvo

Камиони

Iveco, Mercedes-Benz, DAF, MAN, Ford , Renault , Scania, Volvo и други …

Трактори

JOHN DEERE, NEW HOLLAND, MASSEY FERGUSON, CASE IH , LAMBORGHINI , DEUTZ FAHR, FENDT, LS, CLAAS, KUBOTA и други …